Doro Revival & Warlock Revival

04.08.2011 - DORO POPRVÉ ZAHRAJE V MASTERS OF ROCK CAFÉ VE ZLÍNĚ

DORO - Masters Of Rock Café Zlín - ticketsV rámci pokračujícího turné k výročnímu DVD "25 Years In Rock" vydanému na konci roku 2010 DORO zavítá první říjnový čtvrtek 06.10.2011 do zlínského Masters Of Rock Café. Dle webu Doro.de by se Doro v Česku měla objevit právě jen ve Zlíně, což nás samozřejmě velmi těší už i vzhledem k tomu, že Zlín je pro nás hanáky takzvaně za humny. Navíc se jedná o samostatný koncert, který nebude obnášet jen tradiční hodinový festivalový set, ale dojde i na často nehrané songy. Support kapela ještě není známa, ale chtělo by to nějaké české zástupce klasického metalu či hard rocku, osobně bych to viděla třeba na uherskohradišťské kapelky Hysteria či Free Fall. Doro možná na tomto koncertu zároveň představí některý z nových songů právě natáčených ve studiu, nové album má vyjít přibližně v 1. polovině 2012. Naše kapela tak bude mít další materiál k nastudování a alespoň jedním top hitem tak tradičně obohatí playlist ;-)

DORO - Masters Of Rock Café Zlín - 06.10.2011 - 25 Years In RockKulturně metalový webzin METAL FOREVER píše:
DORO PESCH je bezesporu jednou z nejúspěšnějších žen ve světě Hard´n´Heavy. Je to už neuvěřitelných a krásných 25 let, co tato metalová dáma brázdí světová pódia a dodává vždy klasický, poctivý, odvážný a vášnivý metal. DORO slaví své 25 leté jubileum velkým turné a novým DVD! A POZOR! Velkolepé oslavy jsou plánovány také ve městě rocku a metalu u nás - ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café - 6. října 2011!
Metalová královna, plavovlasá dáma koncertních pódií, rozesmátá valkýra. Jistě existuje velké množství dalších pojmenování pro tuto německou heavymetalovou zpěvačku. Dorothee „Doro“ Pesch v 80. letech působila v heavymetalové bandě WARLOCK. Přítomnost ženy v tvrdší muzice se tenkrát příliš nenosila. Přesněji řečeno, až na výjimky byl metal téměř výsadním mužským teritoriem. DORO však dokázala, že tomu tak být nemusí. Jako jedna z čelních průkopnic žen na metalové scéně je známá právě tato düsseldorfská rodačka. Svou pozici vždy obhájila charakteristickým hlasovým projevem a odzbrojujícím sebevědomím. Její poslední, aktuální deska „Fear No Evil“ s čitelnými hardrockovými momenty je jako její poselství a opět připomenula, že DORO má stále moře elánu na rozdávání.
DORO vás nyní zve na svoji velkou oslavu svého čtvrtstoletí ve světě rocku a metalu! 6. října 2011 od 20:00 ZLÍN, Masters Of Rock Café! Nechte se unést její svůdnou kombinací ženské něhy a metalové razance!
Vstupenky za super zaváděcí, prázdninovou cenu, platnou do 31.8.2011, v prodeji! K dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com, web MASTERS OF ROCK CAFÉ Zlín - na dobírku, na baru v Masters Of Rock Café na Čepkově, ve všech obvyklých moravských předprodejích a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.
© 2003-2024 DORO & WARLOCK REVIVAL * All rights reserved